top of page
Meditatie | Coaching | Amersfoort

Ervaringen van mijn klanten

Ik kwam bij Jantien voor coaching en heb veel inzicht gekregen in mijn patroon/patronen, die voor mij vooral aan het licht kwamen in een intieme relatie.

Door de fijne gesprekken met Jantien, waarbij ik vooral haar rust en bedachtzaamheid als prettig ervaarde, kon ik ontdekken wat mijn relatiepatroon is en kon ik met haar hulp, een begin maken met het helen daarvan.

De reading zorgt er bovendien voor, dat ik uit mijn hoofd kon gaan en meer naar binnen kon kijken. Een fijne en verhelderende ervaring.

Vanaf nu ga ik meedoen aan de meditatie-avonden, omdat ik de stem van Jantien als rustgevend ervaar.

 

Liesbeth

 

“Ik ben van nature een rationeel iemand, echt een denker. Ik vond dingen al snel ‘zweverig’, maar mede dankzij jou heb ik de waarde van het ‘stilstaan in het moment’ ervaren. Ik vind de rust die jij in de avonden brengt heel fijn. Je hebt een rustige en prettige stem, waardoor je mij door de meditatie oefeningen heen leidt. Ik waardeer de kennis van wat je doet en de manier waarop je een prettige en veilige sfeer creëert. De meditatie oefeningen vind ik fijn en sluiten goed bij mij aan. Inmiddels vind ik het fijn dat er een appèl wordt gedaan aan gevoel en minder aan denken. Daarnaast kan ik de oefeningen ook thuis goed gebruiken. Als ik druk in mijn hoofd ben en ik merk dat de spanning en stress van alledag toenemen, dan doe ik of een oefening vanuit de mindfulnesstraining of vanuit jouw bijeenkomsten. Daarnaast vergroten de bijeenkomsten mijn bewustwording om deze rustmomenten ook in mijn dagelijks leven in te bouwen."

Didi Otten

"Ik kwam bij jouw in eerste instantie voor de meditatie en later heb ik in de coaching kennisgemaakt met een healing en een reading. De rust die je uitstraalt is fijn. Je komt op mij over als iemand die heel bewust leeft. Ik voel dat alles er mag zijn. Ik vind je bedachtzaam en heel zorgvuldig. Je doet dingen in een langzaam tempo wat ik als heel prettig ervaar. Je stemt af op mij en je geeft me het gevoel dat je alle tijd hebt.

Het effect van de coaching is dat ik het gevoel heb dat er  op een dieper niveau iets aan mij gevraagd wordt. Ik heb veel gedachten en in de coaching gaat het voorbij aan gedachten Ook was er aandacht voor wat zich aandiende. Vaak kreeg ik een inzicht. Ik merkte na elke coaching wezenlijk verschil."

Sonja Besseling

Bij het gevarieerde aanbod van meditaties van Jantien, voel ik me altijd heel welkom. Het is een fijn moment van rust in m'n vaak hectische week. Jantien heeft aandacht voor het individu in de groep en helpt me door af en toe het woord 'adem' te noemen. Ze herinnert me dan hoe belangrijk bewustzijn van m'n adem is om te ontspannen. Ook de rust en de overtuiging, die ze uitstraalt, is fijn. Ik kom er altijd met plezier en ontspanning vandaan.

Dirk Dijkgraaf

"Ik zocht naar bevestiging, steun en inzicht."
"ik wordt rustig en blij van de meditaties. Het geeft me inzicht in mijzelf en vooral rust om bij mezelf te blijven, ook wanneer het moeilijk is.
Het geeft meer vertrouwen in mezelf". "Misschien is het voor mij in deze herfst nu ook tijd om meer naar binnen te keren en de rust binnen in mijzelf te zoeken.
Hoe ik dat kan doen, dat heb ik zeker ook geleerd van jou, het reflectieve, niet veroordelende kijken naar wat er gebeurd en daarbij blijven en ademen.
Ik zal jouw lessen zeker niet vergeten, dankjewel daarvoor."


Annemieke R.

"Ik wil meer rust in mijn hoofd en zijn in mijn lichaam."


anoniem

"Ik zocht een nieuwe balans in het leven, waardoor ik me beter kan overgeven aan het leven"
"Wat ik prettig vind aan de avonden, dat er goede oefeningen zijn, warmte en veiligheid waardoor ik vertrouwen heb.
Open gesprek met weinig woorden en veel betekenis."


Trudy Phillipsen

"De meditatieavonden zijn laagdrempelig en de sfeer is open".


Monique

"Ik vind het fijn dat ik kort ervaringen kan delen en van anderen te horen. De verschillende thema's sluiten aan op mijn zoektocht naar wie ik eigenlijk ben en om gewoon te ZIJN."


Nienke Stokvis

"Je laat iedereen in zijn waarde en geeft een ieder de gelegenheid eruit te halen wat voor hem of haar goed voelt"
"Je stem gaf de doorslag om voor jou te kiezen'


Edith Warmderdam
 

Please reload

bottom of page